Comstock Memorial Union
MINNESOTA STATE UNIVERSITY MOORHEAd


Through an extensive renovation and mild expansion, MSUM aims to provide a distinct entrance to the building that foregrounds Student Life by opening up both levels with a new multipurpose lounge/venue space. A new welcome center will become the hub of student tours and orientation, a collaborative lounge space will be the face of student organizations, and an overlook lounge will serves as a quiet escape from the active lower level. Overall, the design knits together indoor and outdoor activity with an improved relationship between the Union's indoor programs, the Garden Lounge, and the campus quad.


Scope: 5,500 SF New Construction 45,000 SF Renovation
Total Project Budget: $7,000,000
Project Location: Moorhead, Minnesota
Completion: 2017
Partner: Cuningham Group Architecture